Kristins blogg

07 februar 2007

Av gårde igjen

I morgen går turen til England igjen. Bare en snartur; jeg drar hjem igjen dagen etter. Det er første tur over for å få laget ny kunstig tann. Har IKKE lyst til å reise, men det kommer av helt andre ting... (Faren til MK kommer og skal bo hos oss, og vi har havnet i en vond konflikt. Det kjennes IKKE greit å la ham være i mitt hjem akkurat nå...)

Ellers blir det sikkert hyggelig å komme til klinikken igjen, jeg har virkelig fått en sånn god, varm, nesten hjemmekoselig følelse for det stedet. Blir koselig å hilse på alle igjen! Må også huske å få med meg mer av kosttilskuddspakker og sånt mens jeg er der - og så blir det vel ratt tid til litt shopping i London før jeg setter nesen hjem igjen også.

Så skal jeg over igjen i slutten av måneden igjen og få satt på plass den nye tannen, og da skal MK være med. Jeg har kjøpt flybilletter til oss, men ikke booket noe hotell ennå. Jeg skal nemlig prøve et nytt hotell denne gangen, og tenkte jeg skulle se om det kan være greit for meg og MK også - eller om vi heller skal bo på Bedford Swan, det ærverdige gamle hotellet med romersk bad dere vet...

Vi kommer til Bedford onsdag kveld - jeg har kjøpt billetter med et annet flyselskap til oss, siden Norwegian sine fly går så sent på kvelden både til og fra. Dermed lander vi på Gatwick i stedet for på Stansted også, og jeg må finne ny reiserute fra flyplassen. Litt dumt, siden jeg har blitt så lommekjent på turen mellom Stansted og Bedford, men det ser faktisk ut som det er mye enklere å reise fra Gatwick, da. Det går faktiskt direkte tog hele veien, så det går sikkert brillefint.

Så får vi en hel dag til å bare rusle rundt i Bedford og finne på koselige ting der, og så skal MK bli med til tannlegen på fredag. Regner med det går kjapt og greit, jeg skal jo bare sette på plass den nye tannen. Og MK gleder seg veldig til å treffe disse tannlegene som jeg har snakket så mye om. :) Etter tannlegebesøket reiser vi ned til min kusine og blir der noen dager, og det gleder jeg meg veldig til. Det er utrolig godt å ha fått så god kontakt med henne igjen, og veldig koselig å prate og dele erfaringer, og få på plass en del familiehistorier som vi nå kan se tilbake på og forstå på en helt annen måte enn da det skjedde. Sånt gjør godt!



Ehmm. Kanskje jeg skal gå og pakke?