Kristins blogg

15 januar 2007

Wow...!

I dag har jeg fylt ut et nytt kartleggingsskjema fra Munro-Hall-klinikken, om omfang og intensitet av symptomer. Og det er altså helt utrolig hvor mye bedre jeg er! Da jeg fylte ut samme skjema i fjor sommer, før jeg reiste over til første konsultasjon, hadde jeg en totalskåre på 109 (som er rimelig høyt). Nå var jeg nede i 34!

Jeg har egentlig ikke registrert hvor markant bedringen min har vært - det er jo gjerne sånn at man ikke registrerer sånne langsomme endringer så godt fra dag til dag. Men når jeg ble konfrontert med disse spørsmålene og tvunget til å tenke gjennom ting, ble det en skikkelig aha-opplevelse...

(Så kan man selvfølgelig komme med standardinnvendingene; at man gjerne overrapporterer når man søker hjelp, og underrapporterer når man har vært gjennom kostbar behandling - men likevel, selv om jeg tar høyde for sånne effekter er det faktisk en utrolig bedring! Og jeg kjenner det jo på kroppen - jeg hadde for eksempel aldri klart å være i full jobb bare for noen måneder siden, men nå går det helt fint!)

Noe av bedringen har faktisk kommet helt nylig, etter at jeg begynte med kobbertilskudd som jeg har skrevet om før. Det er helt tydelig at jeg har hatt god effekt av det tilskuddet, jeg merket ganske fort en klar økning i energinivå.